mandag 12. mars 2012

Regn og atter regn

Dette har vært en av disse dagene med ufattelig høy luftfuktighet. Når skylaget starter nederst på leggen og nærmer seg tett tåke når du når hodet. Kan vi annet enn klage? Ja det kan vi J


Helleborus atrorubensVi kan ta bilder av våren dekket av fukt. Store og små dråper. Vått i vått.
Iris reticulata

Ganske lekkert? Tross alt.
Iris reticulata Katherine Hodgkin

Vi liker jo å syte litt i Bergen J Men det er litt som man ser det.
Og tross alt helt til å leve med?

12 kommentarer:

 1. Vakre bilder av regndråper på vårblomster. Jo, etter den sommeren vi hadde her i fjor, så forstår jeg dere bergensere mye bedre ;-) Da er det kun en ting som hjelper, og det er å klage. Får håpe dere snart ser sola igjen!

  SvarSlett
  Svar
  1. Vi nyter det som er, feks at det ikke regner- i dag- akkurat nå!

   Slett
 2. Nydelige bilder tross ruskeværet. En gang må det vel snu seg og bli sol hos dere også.
  Ha en fin uke, forhpentligvis med litt sol :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Sånn innimellom drømmer vi om sol og varme. Som regel betyr det en tur innom reisebyrået :)

   Slett
 3. Nydelige bilder tross regn. Hos meg er det fortsatt mye snø. La meg til som følger hos deg :)
  Fin tirsdag til deg.

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg for min del er i grunnen ikke spesielt glad i kulde og snø heller, men et stabilt snødekke hadde ikke vært å forakte enkelte ganger :)Hyggelig at du vil følge oss Tua!

   Slett
 4. Flotte bilder! Jeg kunne sagt mye om været vi har for tiden, men det mest positive må være at det går an å ta så fine bilder. Prøvde å finne trøst på Yr, det var ikke spesielt vellykket. Men temperaturen er jo bra.

  SvarSlett
  Svar
  1. Men du gjør vel som oss? Løper ut mellom byene? Og dagens runde i hagen avslørte årets første generasjon med brunsnegl. I mengder.. Små blå korn er spredd utover det hele. Bare sånn til opplysning til vestlendingene.

   Slett
 5. Utrolig flotte bilder! Dråper er jo kunstverk!

  Ønsker deg en fin dag.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja vann kan være veldig vakkert! En fin dag til deg også Vivi!

   Slett
 6. Det kallar eg eit halvfullt glas! I motsetning til eit halvtomt altså. Hos oss er det ingen bønn, på med regntøy og ut med ungane enten ein vil eller ikkje. Og når ein først er ute så ser ein jo nettopp slike syn som dette, og så var visst ikkje regnet så gale likevel. Og ein kan jo kanskje grave litt i det nye bedet eller luke litt mens ein først er ute. Og vips så har det vore ei fin og produktiv hagehelg til tross for regn og gråver!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja det er jo litt det da.. å komme seg ut. Vi nyter jo at dagene har blitt lengere, at lyset står på framdeles når arbeidsdagen er omme. En tur ut resulterer alltid i litt jord under neglene :) Det hører liksom med.

   Slett