tirsdag 11. juli 2017

Deilige dager i Skottland.


Vi har atter en gang gjestet deilige Skottland. Vi får liksom aldri nok av dette vakre landet der ute i havet. Det er mye som trekker! Se bare her! De lekreste hvite strender å rusle på, som regel helt alene.


Du tenker kanskje at en Gresk øy hadde gjort susen? Med deilig varmt vann? Det kan røpes at Hr Ranten tok seg en spontan dukkert i det lekre vannet! Fruen måtte selvfølgelig holde seg på det tørre for å kunne forevige skuet (…)Av hyggelige møter på vår vei var alltid tillitsfulle Hr og Fru Havhest! En av få sjøfugler som øker i antall. Pene sant?!


Vi er vel hjemme igjen men kommer nok til å være litt på farten her på Vestlandet. Og det kan røpes at temperatur og værforhold på Hebridene og her hjemme ikke er helt ulike. Litt regn, litt sol og ca 13 grader (…) En god sommerdag med andre ord…
Så vi ønsker fortsatt fin sommer!Cirsium/ tistel22 kommentarer:

 1. Jeg forstår dere veldig godt! Det er jo så vakkert der.
  Flotte bilder!
  Fortsatt god sommer :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Marit! Ja det Skottland og ikke minst Hebridene i dette tilfellet, er veldig vakkert. Om man liker det litt nakne landskapet. Fin sommeruke til deg!

   Slett
 2. Hei. Flotte bilder. Fortsatt god sommer.
  Hilsen Hanne-Lise.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Hanne-Lise! takk og fin sommeruke til deg også!

   Slett
 3. Hei Fru Ranten

  Imponerende på Hebriderne, håber de freder lidt af det græs-klædte landskab før skoven kommer retur...

  Dejlige billeder, som vi jo har lært at forvente:)

  Ha en dejlig aften

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Karsten! Her er det nok, vil jeg tro, alle sauene som er ute på beite som gjør susen? Og takker og bukker :-)) Jeg var jo i mitt favoritt fotoland :-D Fin sommeruke!

   Slett
 4. Jeg har aldri vært i Skottland, men det står på ønskelisten. Av disse bildene ble jeg jo ennå mere fristet til å dra dit.
  Må si du tar imponerende fuglebilder!
  Kos dere med å turiste i egen landsdel, dere har jo så mye vakkert så og si rett rundt hushjørnet.
  Klem Nora

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei og takk skal du ha Nora! Ja du kan trygt sette Skottland sommer nr 1 på ønskelisten! Vi har jo stort sett reist på sommeren, siden det er da vi gjerne tar ut ferie, men vi har også vært i Skottland i begynnelsen av oktober og det kan også anbefales! Om du ikke vil bruke sommerferien ;-)) Ja vi trenger forsåvidt ikke å gå lenger enn til nærmiljøet så har vi tilgang på både sjø og fjell :-)) Klem, M

   Slett
 5. Hello, beautiful scenery and the Fulmar are cool birds. Great photos. Happy Tuesday, enjoy your day and the week ahead!

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Eileen! Thank you and a happy week to you!

   Slett
 6. Flotte bilder! Været og temperaturene på Hebridene høres likt ut som her ja, men vi kan fremdeles få fine sommerdager. Det er lov å håpe :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk Inger Johanne! Vi er stort sett fornøyd om vi får oppholdsvær :-D Men det gjør ikke vondt med litt sol heller?! Jeg klarte det kunststykket å bli solbrent i fjeset når vi var på Hebridene =O) Ønsker deg fin uke!

   Slett
 7. Hello Ranten!:) I'm so pleased you enjoyed your visit to Scotland, it is a very beautiful part of the world. Hubby and I visited there in 1988, and the scenery is stunning. Your Fulmar images are lovely.:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hello! Thank you for your comment! We love Skothland and we have been ther many times and we have already desided to go back next year :-))

   Slett
 8. Nyt sommarferien.
  Kanskje du tek ein dukkert du også i det herlege blå vatnet.

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk! Jeg må vel snart uti jeg også, men da skal det være varmt på land først!

   Slett
 9. Ny-ydelig strand, og fine fugler! Kunne nok tenkt meg et par grader varmere...

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk, ja vi reiser jo ikke primært pga badingen da ;-D Da får det bli en øy i litt sydligere strøk :-)) Ikke er det sommer her hjemme heller.. Men fint vær i dag og vi er fornøyde!

   Slett
 10. Ja, det er ubegripelig om man kan få nok at det stedet! Dere vet å nyte reiselivet.
  Jannicke

  SvarSlett
  Svar
  1. Yes! Vi trekkes mot Skottland år etter år :-))

   Slett
 11. Wonderful part of the world - and much closer to me than usual!

  Cheers - Stewart M - Grindelwald, Switzerland

  SvarSlett
  Svar
  1. We love Scotland, and yes! We were a long way from home :-))

   Slett