fredag 20. oktober 2017

Sauer er ålreite dyr?


Hver gang alle tror at nå! Ja nå har de sluttet med denne bloggingen, ja så dukker vi opp igjen! Noen har kanskje tenkt at vi likte oss så godt at vi bare ble værende der ute i isødet? Muligens ble de Bamsemums? Kan noen ha tenkt? Kanskje er det ingen som har merket at vi har vært vekke?
Men her er vi altså! Mellom Grønland og livet ellers har vi rett og slett hatt nok med de mer nære og private sysler. Sånn er det jo for de fleste? Sånn innimellom?
Tilbake i egen blogg og klar for å dele. Først litt fra livet i og utenfor hageporten og sånn litt etter hvert vil vi gjerne dele noen av de fantastiske opplevelsene vi hadde på Grønland?!Men hvor kom nå den sauen inn i bildet? Kan man jo undres? Sist helg var velsignet med oppholdsvær og Hr og Fru Ranten pakket kaffe, niste og kamera. Målet var å finne og fotografere nøttekråke og nøtteskrike. Området var prikket inn på kartet og turhumøret var på topp!
Og hva kom vi hjem med? Bilder av sau og atter sau! Og de er takknemlige fotomodeller. Ser rett inn i linsen og lar villig Rantenhagens paparazzi knipse i vei. Bæ! Nyklippet og fine var de ute og spiste seg fete. Kanskje havner de på en juletallerken nær deg?


I hagen har høstblomstrende crocus stort sett hatt den fulle og hele oppmerksomhet. Det tror jeg de har vært helt fornøyd med?!
Vi ønsker alle en flott helg!

14 kommentarer:

 1. Ikke et vondt ord om sauen! Sauer er søte og er et nyttedyr som avgir både ull og kjøtt. Fine bilder av de! Håper dere hadde en fin tur. Her har vi fått Bergensvær, så nå er jeg allerede forsynt med regn.

  God helg, Marit!

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Marit! Nei vi skal ikke snakke stygt om sauen, den er som sagt åleit! Smaker godt også! Her har vi heldigvis litt godvær i helgen og det er bare å nye for til uken skal det begynne å regne igjen.. God helg!

   Slett
 2. the sheep are so pretty as well as all your lovely images.

  SvarSlett
 3. Wow, beautiful crocus photos! The shot of the three sheep in the first photo made me smile.

  SvarSlett
 4. Hei Fru Ranten

  Nyklippede får, det er alletiders!
  Ja håber at Grønlandsekspeditionen gik godt og at der kommer lidt billeder?
  Jeg burde vel selv have nogen efterårsblomstrende Crocus...

  Ha en dejlig helg

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Karsten! Grønland skuffet ikke! En fantastisk og uforglemmelig uke! Bilder kommer! Ale må ha høstblomstrende crocus :-)) En deilig helg til deg med!

   Slett
 5. Ja, en blogg-pause kan være godt av og til :-)
  Skjønner godt at høstkrokusen har fått all oppmerksomhet, de er vakre.
  Ha en fin helg.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Eirin! Høstkrokus er avhengig av sol og oppholdsvær, så vi holder pusten hver høst ;-)) Ikke alltid det går like bra men i år har vi vært heldige :-)) Fin helg til dere!

   Slett
 6. Härliga bilder på fåren dom är alltid fina ,kramen Nette

  SvarSlett